Tänään on perjantai ja 13. päivä. Aina on pidetty tätä päivää onnettomuuksien päivänä. Eilen oli bloggerissa ongelmia ja niin on tänäänkin, joten en pääse sinne päivittämään, siispä tulin tänne.

Ja täällä jo kirjoituskin sujuu ainakin Explorerin kautta hyvin ja teksti on selvää. Liekö jo liian isoa, niin sitä täytynee vain kokeilla.

Aurinko ei ihan täysin paista ja puiden oksat heiluvat sillä meiningillä, että pian saamme kaivattua sadetta. Asteita on näin aamulla vain +8, mutta kyllähän se siitä päivän mittaan taas lämpeneekin. Ja vastahan tämä kesä on alussa, onneksi! Ihana kesä!

Sain eilen rakkaalleni uudet sukat valmiiksi ja laitan kuvaa, kun jaksan tai muistan ottaa. Kun tuo muisti ei enää oikein pelaa niinkuin silloin ennen...Mutta päivä kerrallaan menemme eteenpäin. Ja nyt on ainakin hyvä asia, kun meiltä kotoa löytyikin antibioottia, joten sain avun parhaimman itsehoidettuna. Mutta pitkään on verensokeriarvot olleet koholla ja nyt kun olen syönyt antibioottia, niin johan ovat hyvät arvot. Mutta kun näyte ei näyttänyt sillä hetkellä mitään, niin ei silloin lääkitystä, vaikka verensokeri olisi huiman korkea ja väsymys kova. Vaan nyt alkaa olla kaikki taas hyvin. Ajattelin vaan, että mitä olisikaan tapahtunut, jos en olisi alkanut omatoimisesti ottamaan antibioottia! Olisinkohan enää edes tässä? Mutta nyt olen ja saan nauttia rakkaitteni kanssa ihanasta kesästä.

Päivä on nyt vasta alussa, joten pitänee lepäillä ja kutoa ja nauttia jokaisesta hetkestä. Toivotan myös teille kaikille oikein rattoisaa päivän jatkoa ja ihanaa ja rentouttavaa viikonloppua!

1305265921_img-d41d8cd98f00b204e9800998e