Tänään on torstai ja aurinko paistaa aivan pilvettömältä taivaalta. Luonto oli tosi kaunis, kun katsoi ulos ikkunasta. Pakkasta on -10, mutta luvassa on vielä tänään plus asteita.

Tänään on ihana päivä, kun pääsen taas kampaajalleni. Hiukseni kasvavat jo hieman yli kuukaudessa niin epäsiistiksi, että on ihan pakko mennä leikkauttamaan ja väripläjäyksiäkin annan hänen päähäni laittaa. Onpahan sitten taas kunnossa, kun tänään on nauhoituskin. Se, mitä me nauhoitamme, jääköön myöhemmäksi ajankohdaksi. Mutta tänään laitamme toki molemmat kappaleet you tubeen.

Eilen Brasilian ystävämme oli taas meihin yhteydessä ja kyllä tuli ikävä sinne. Mutta nyt menemme täällä päivä kerrallaan ja nautimme täällä olosta läheisteni kanssa. On niin ihana tunne rinnassain, kun rakas tyttäreni muuttaa vielä samaan taloon kanssamme. Pian se päivä on käsillä ja pääsen virkkaamaan kaikkea kivaa hänen seurassaan. Sellaista se elämä on! Välillä on ollut raskaitakin aikoja, mutta nyt on helpottanut jo paljon ja elän elämäni onnellisinta aikaa! Enpä osannut 10 vuotta sitten kuvitellakaan, että minulla on näinkin onnelliset ajat edessäpäin. Mutta näin se on, että aina on hyvät ajat edessäpäin ja menneisyydenvarjo pitää leikata poikki ja jättää se taakseen. Näin minä olen tehnyt ja neuvonpa teille jokaiselle tekemään samoin, niin voitte elää hyvinkin onnellista aikaa.

Mutta nyt toivotan teille oikein aurinkoista päivän jatkoa ja pitäkää itsestänne ja myös toisistanne hyvää huolta! Ja nauttikaa jokaisesta hetkestänne!

Pakkasaamun kauneutta valokuvattuna keittiön ikkunastamme 18.3.2010