Tänään on tiistai ja huhtikuun 20. päivä. Asteita on +6 ja aurinko on paistanut koko päivän siniseltä taivaalta.

Meidän ruokaremonttimme etenee hyvin, mutta painon laskua ei ole vielä tämän vajaan viikon aikana tapahtunut yhtään. No, mutta enpä lannistu enkä luovuta. Huomenna aion mennä vesijuoksuun ja toivon vaan, että verensokerini ei laskisi liian alas. No, sitä voi vain toivoa!

Nyt on hiilarit pysyneet 40 grammassa ja vihanneksia on tullut syötyä tosi paljon. Mutta vielä ainakaan ei oloni tunnu kovin hyvältä. Pulssini hakkasi yhtenä aamuna yön jälkeen 99, mutta yritän nyt ottaa lääkkeeni aina samaan aikaan, joten jospa se sitten olisi vaikuttanut asiaan. Nyt sekin on jo tasaantunut, mutta toki se hieman pelästytti meitä.

Mutta nyt menemme päivä kerrallaan ja minä teen sitä mitä mieli kulloinkin tekee ja jos tulee väsy, niin menen lepäämään. Kyllä se olotilani vielä tästä iloksi muuttuu.

Huomenna menen kuitenkin lääkäriin tämän käteni kanssa ja toivon toki, että siihen löytyisi myös syy ja että vielä voisin sitä käyttääkin.

Mutta nyt toivottelen teille kaikille oikein mukavaa illan jatkoa ja pitäkää itsestänne ja toisistanne hyvää huolta ja nauttikaa pienistäkin asioista, joita teille on annettu!