Tänään on keskiviikko, ihana keskiviikko, jolloin aurinko paistaa siniseltä taivaalta ja me lähdemme pitkästä aikaa ihanaan vesijuoksuun. Kone näyttää asteita -4, mutta onhan se ainakin auringossa paljonkin lämpöisempää. Ikkunoita ja parvekkeen ovea saa pitää auki lähes jatkuvasti. Mussukat ovat tyytyväisiä, kun pian pääsemme parvekkeelle nauttimaan ja tekemään käsitöitä.

Tyttäreni muuttaa samaan taloon sunnuntaina ja iso remontti on siellä meneillään. Sieltä kuuluu poran ääniä ja myös naputuksia, joten jotain siellä tehdään. No, me menemme huomenna sinne katsomaan, kun saamme haettua avaimet. Sitten lauantaina ja sunnuntaina laitamme vielä paikkoja kuntoon ja jääkaapissa pitää olla myös ruokaa sekä herkkuja valmiina omalle, rakkaalle tyttärelleni, joka on tehnyt pitkän urakan Joensuussa. Nyt on kaikki ohi ja hän saa nauttia tässä meidän kanssa uudesta, juuri remontoidusta asunnostaan. Miten ihanaa aikaa meille nyt tuleekaan! Tosin onneakin varjostaa sekä meidän mussukoitten sairaudet että myös tyttäreni Pumpulipojan sairaus. Mutta päivä kerrallaan menemme eteenpäin ja nautimme jokaisesta hetkestä, jonka saamme kaikki yhdessä olla.

Sain eilen myös nuken hatun valmiiksi, mutta kuvia ei ole vieläkään luvassa. Rakkaani polkaisee huomenna kaupunkiin ja hoitaa asioita ja samalla ostaa nauhoja nukkieni mekkoihin ja hattuihin. Jospa sitten saisin kuvattuakin täällä sekä näitä nukkeja että mattoja ja verhojakin. Malttakaas vielä jokunen päivä! Onhan näitä päiviä ja allakasta saadaan lisää!

Juuri posti toi meille paksun kirjan Vaivatonta arkiruokaa, joten pitääpä perehtyä siihen paremmin. Ainakin näyttää, että siellä on monenlaista keitettävää ja laitettavaa. No, onhan meillä muitakin keittokirjoja, vaikka eihän niitä kovin usein tule vilkastua, mutta jospa nyt sitten.

Nyt toivottelen teille oikein mukavaa ja aurinkoista päivän jatkoa ja nauttikaahan kevään tulosta ja lintujen sirkutuksesta!

Tässäpä mummin oma Pumpulipoika, joka tällä hetkellä on jo 15 vuotias