Tänään on torstai ja 22. päivä huhtikuuta. Koko päivän on ollut pilvistä ja hieman sateleekin. Asteita on ollut +7, mutta nyt on laskenut +6. No, kyllä se kesäkin vielä tulee. Pian on vappu ja pitäisi olla lämmintä, sillä vapustahan se kesäkin on aina alkanut.

Minä kävin eilen lääkärissä tästä kädestäni. Juu, niin kävin myös viikko sitten toisella lääkärillä, joka totesi, että voipi olla nivelrikko. No, tämä toinen ihana lääkäri laittoikin heti röntgeniin ja tänään sain tietää, että ranteessani onkin veneluun murtuma. No, sain eilen sellaisen rannetuen apuvälinelainaamosta. Mutta huomenna menen uusiin kuvauksiin ja maanantaina sitten saan tietää, miten tätä hoidetaan. Saas nähdä sitten että laitetaanko tähän kipsi, jolloin en voi soitella, kutoa jne. en siis voi tehdä mitään. No, tämä on sen verran vanha vamma, kun vuosia sitten on rannettani väännetty, joten otan vastaan mitä tuleman pitää.

Joka tapauksessa äsken soittelin hanureillani, siis molemmilla, mutta ei se oikein hyvin sujunut. Pitänee vielä harjoitella vaan enemmän, jotta saisimme taas nauhoitettua nyt, kun saan lauantaina hiukseni taas kuntoon. Mutta todellakin hirvittää ajatuskin, että en voisi mitään tehdä, jos kipsi on kädessä. No, kaikki täytyy kuitenkin kestää, jotta saisin tämän käteni kuntoon.

Mutta nyt toivottelen teille kaikille oikein leppoisaa illan jatkoa ja öpitäkäähän itsestänne huolta!

Tällaiselta tämä rannetuki siis näyttää