Tänään on sunnuntai ja 16. päivä syyskuuta. Aurinko on paistanut koko päivän, vaikkakin sää on ollut koleaa ja asteitakin vain +15. Mutta syksy on tullut jälleen tänne Pohjolaankin. Siispä mieleni minun tekevi etelän lämpöön ja aurinkoon, Välimeren tyrskyihin ja heräämisiin lintujen lauluun. No, vielä kaksi viikkoa ja sitten me lähdemme täältä ensin toisella koneella ja sitten vielä toisella koneella. No, saamme olla kuin ellun kanat valmiissa pöydässä kaksi viikkoa ja se on jo jotain se. Voihan olla, että ihastumme paikkaan ja lähdemme keväällä uudestaan!

Mutta paljonhan tässä on tapahtunut sitten viime kirjoitukseni. Mutta niistä olenkin kirjoitellut jo toisessa blogissani eli Spanish home- sweet home. Tervetuloa sinnekin!

Mutta satuin taas kerran katsomaan blogin pohjien tekijän sivuja ja mitä silmäni näkivätkään! Näin kauniin, ihanan enkelin pilvien päällä katsellen maata kohti ihmisten touhuja. Että rakastan enkeleitä ja taivasta, pilviä sekä harmaita että valkoisia.

Iloisia asioita tapahtuu useinkin, vaan sekaan mahtuu toki ikäviäkin asioita, sillä tämähän on vain elämää, jossa sattuu ja tapahtuu kaikenlaista. No, tänään alkoi jälleen minun 9 vuotta vanha haava arpeni vuotamaan. No, olihan tässä jo muutama viikko väliä edellisestä vuodosta, vaan eipä tämä kovin mukavaa ole. Onneksi oli kotona antibioottivoidetta, jota heti laitoimme siihen ja lappu päälle ja sitten alkaakin taas ne suihkutukset. Mutta nyt on onneksi helpompi mennä suihkuunkin "hissillä" kun ei ole enää sitä pientä suihkukoppia.
Sitten olemme kierrelleet kirppiksillä ja siellä on kivaa ja aina tarttuu mukaan jotain aivan erityistä. Eilen löysimme makuuhuoneeseen kauniin lampun ja aiemmin tietokonehuoneeseen ja keittiöön. Nyt vielä nukkehuoneeseen uusi hyvä lamppu ja sitten on kaikki valaisimet saatu halvalla ja ovat hyvin sopivia ja kauniita.

No, nukkeja on nyt 55, joten niitäkin on tullut aika monta lisää, mutta kun ovat niin suloisia ja kun minä teen niille vaatteita. Samoin ötököitä eli pehmoja hyppää aina jostain kumman syystä syliini ja eihän siinä muu auta kuin kiertää kassan kautta ulos. Saimme myös kauniin ja ruskean ja pitsisen verhokapan, joka oli vielä 4,5 metriä pitkä ja maksoi vain 10 euroa, joten se sopi just kuin nenä päähän meidän olohuoneeseen, jossa on suklaanruskea plyyshisohva.

Mutta nyt tässä joitain kuvia vain, siis vain joitain, sillä suurin osa kuvista on enimmäkseen blogissani Spanish home - sweet home. Tervetuloa kurkistamaan sinnekin!

Tässäpä on koko iloinen porukka valloittanut sohvamme...

...iloinen Lötkö Lasse eli 70-luvun lasten iloja...

...ja rakkaus Nalle sekä smurffi...

...lisää silmän iloja...

...ja Heidi on saanut syliinsä Amandan...

...aina veikeät Pitkäkoipi, Puuha pete ja Peppi Pitkätossu...

...tällainen joukko...

...ja suloisia tummaihoisia...

...ja Birgitta nukke myös kirppikseltä, jolle kudon nyt mekkoa...

...ja kaunis makuuhuoneen lamppumme...

...keittiön lamppumme, johon saa myös kynttilät...

...ja minun työpisteeni kahdella koneella eli windows ja Linux ja molemmat ahkerasti käytössä...

...ja tässä windows ja Linux yhdessä sulassa sovussa...

...ja tässä läppärille oma työpiste, jossa työskentelee oma rakkaani...

...Petra sai uuden virkatun mekon ja Irinallakin on lainattu mekko...

...ja kirppiksen löytöjä ihania...

...ja Petra ja Irina...ystävykset yhdessä.

Mutta olipas tämä helppoa ensin vahtaa pohja ja sitten vielä tämä kirjoitus ja kuvien laittokin! No, pitänee päivitellä useammin nyt kun on tähän jo hieman oppinut. Toivottelen teille kaikille oikein ihanaa uutta viikkoa!