Tänään on lauantai ja jo 22. päivä syyskuuta. Taivas on harmaa ja pilvien peitossa. Asteitakin on juuri ja juuri +13. Ajatukseni ovat jo etelän lämmössä, jonne suuntaamme viikon kuluttua. Onhan se ihana tunne päästä täältä kylmästä lämpimään, vaikka olemmekin vain lyhyen ajan siellä. Mutta jospa sitten keväällä taas uudestaan ja pitemmäksi aikaa. Tämän talven sitten palelemme täällä Pohjolassa, mutta eihän täällä uudessa kodissamme tosin kylmä ole.

Onpa ikävää nuo monet nettihäritsijät, joita täällä näyttää vilisevän. Minun sähköpostini oli kaapattu ja samaan aikaan on liikkunut tuolla sivupalkissa lentokone, jossa pitäisi olla minun kotimaani, mutta siellähän onkin joku ihminen Puolasta, koska siellä lukee POLAND. Välillä hän menee sieltä pois ja sitten taas palaa kymmeniä kertoja päivässä. En vain tiedä, minne siitä voisi ilmoittaa, jotta tällainen häiritsijä saataisiin kiinni itseteoistaan. Ihmetellä vaan täytyy, miten joku voi tehdä tällaista ilkeyttä toisille vieraille ihmisille. Miksi ei kaikki ihmiset voisi elää sovussa toisiaan auttaen? Se olisi kaikille parasta!
Mutta me olimme jälleen kirppiksellä ja sieltä löytyi taas lisää tavaraa. Myös olemme löytäneet kauniit valaisimet kotiimme ja nekin jo loistavat valoa ja rakkautta täällä Väinönlinnassamme.

Mutta nyt toivottelen teille täällä vierailijoille oikein leppoisaa viikonloppua!