Tänään on torstai ja 15. päivä huhtikuuta. Aurinkoa ei näy. Liekö suuttunut, kun saimme eilen uudet, vaaleanpunaruudulliset verhot keittiöön ja ne suojaavat erittäin hyvin auringon kuumuutta. Ulkona asteita vain +4, mutta ehkäpä se iltaan mennessä vielä kohoaa.

Eilen saimme Antti Heikkilän kirjoja käsiimme ja niitä lueskelimme. Rakkaani tutustuu niihin innolla, sillä hän tekee ruokaostokset ja valmistaa myös ruuan. Tänään nukuinkin hieman liian kauan, sillä rakkaani tuli herättämään minut kello puoli yhdeksän. Pöydällä oli uusi aamupala valmiina. No, siinä oli keitetty kananmuna, kermaviiliä ja mustikoita ja 1 dl täysmaitoa, mutta tosin Hyla. Tästä se remontti alkakoon. Ja vitamiineja otamme myös, joita tämä lääkäri kirjassaan kirjoittaa.

Eilen kävin myös lääkärissä, koska verensokeriarvoni ovat olleet koholla jo pitkään. Edellinen lääkäri totesi antaessaan puhelimitse minulle tuloksia, että pitkäaikaisverensokeri ja paastoverensokeri ovat koholla, mutta niinhän ne on olleet aiemminkin. Siis, se siitä! Ei tuntunut kivalta ollenkaan! Mutta nyt sain tältä toiselta lääkäriltä uuden lähetteen laboratorioon eli vasta kesäkuussa sitten, mutta hyvä niin.

Ja sain myös turvallista tietoa selkäydinkanavan ahtaumaan sekä tähän ruokaremonttiinkin, jonka siis aloitin jo illalla, mutta tästä päivästä lähtien kuitenkin koko päivän hiilihydraatit laskemme. Jätän ehdottomasti perunat ja leivät pois! Miksi kuitenkin on sanottu, että pitää syödä leipää...ja pitää syödä sitä ja tätä... No, kaikkeen oppii, kun vanhaksi elää ja aina ne vanhanajan konstit on paremmat kuin uudet konstit.

Tästä se sitten alkaa...terveellinen elämä

Kermaviiliä, kunnon voita, sieniä, ...

Luomuketsuppia, Amerikanpekonia...

ruokakermaa...

kunnon täysmaitoa...

tällaisen pöytäliinan äitini teki joskus 30-luvulla

Mutta nyt rakkaani kutsuu minua syömään. Mitähän hän on saanut sinne lautaselleni? Toivotan teille kaikille oikein mukavaa ja aurinkoista päivän jatkoa! Pitäkää itsestänne hyvää huolta!