Tänään on  perjantai ja 23, päivä huhtikuuta. Päivä on ollut puolipilvinen ja välillä on aurinkokin loistanut. Asteita on tällä hetkellä vielä +5 astetta.

Tänään kävin uusinta kuvauksissa tämän ranteeni kanssa ja kolme kuvaa tyttö siitä nappasi. Mutta olihan se kivuliasta pitää rannetta sellaisissa kiemuraisissa asennoissa, että sanoinkin heille, että saa hengittää, kun oli kuva otettu. No, eihän siinä oikein meinannut henki kulkea. Mutta nyt laitoin taas tuen paikoilleen ja odottelen maanantaita, kun lääkärini soittaa minulle ja kertoo seuraamuksista.

Mutta nyt ainakin sain päikkärien jälkeen tehtyä kärkikavennukset molempiin sukkiini ja saan ne yöksi jo jalkaani, kun ovat vielä puuvillalangasta kudotut. Langan on mieheni tuonut Lidl:stä ja hyvä lanka olikin.

Sitten kokeilin vielä virkkaamista ja hyvinhän sekin luonnistuu ainakin tämän tuen kanssa, mutta eri asia on sitten, jos tähän laitetaan kipsi, niin sitten taidan olla itsekin kipsissä.

Mutta tuskinpa pääsen vesijuoksuun enää tänä keväänä, mutta sitten taas syksyllä jatkamme. Toki käymme uimahallilla saunassa, kun siellä on niin hyvä sauna.

Huomenna menen siis kampaajalleni ja hän laittaa ainakin kiharat ja jos vaikka jonkinmoisen väripläjäyksen laittaisi samalla, niin olisin hyvin, hyvin onnellinen. Huomenna on myös tarkoitus nauhoitella ja samoin sunnuntaina ja toivon vain, että käteni suostuisi yhteistyöhön hanurini vetokätenä. Mutta saas nähdä, kuis käy!

Mutta nyt toivottelen teille kaikille oikein mukavaa ja leppoisaa ja lämmintä viikonloppua ja pitäkää itsestänne ja toisistanne huolta!

Tässä kutomani polvipituiset sukat puuvillalangasta

Tässä Samos langasta aloittelin itselleni uutta saunamyssyä käsitellyille hiuksilleni

Siskokset Justina (oik) ja Unelma(vas.) 23.4.2010