Tänään on tiistai ja 23. päivä maaliskuuta. Ulkona paistaa aurinko aivan pilvettömältä taivaalta ja asteita on +2. No, nyt se kevät on tullut tai ainakin tekee pikavauhtia jo tuloaan. Ilmat lämpenevät ja samoin yöt, joten talven selkä on taitettu. Ihanaa!

Tänään olen jälleen levännyt, mutta olen saanut jotain aikaseksikin. Nuken hattu etenee hyvää vauhtia ja tulee piakkoin valmiiksi. Eilen saimme kauniit, uudet matot olohuoneemme lattialle. Ne on pyöreät ja harmaat eli sointuvat hyvin verhoihin. Tänään me tilasimme lisää mattoja eli eteiseen. Koska eteinen on aika iso, niin jouduimme tilaamaan siihen kolme kahden metrin pätkää. No, ajattelin, että mehän vanhenemme tässä joka päivä ja matot pitää olla tukusat, jotka eivät mene kasaan ja jotka eivät liukasta. Näissä matoissa on liukumaton pohja ja ovat myös kevyet käsitellä. Siispä otimme eteiseen lämpimän nallen ruskean väriset matot tai suklaanruskeat tai lämpimänruskeat, miten vain haluaa sanoa. Niitä siis nyt odottelemme joka päivä saapuvaksi. Ja harmaa ja ruskea ja vaaleanpunainenhan sopii hyvin mielestäni yhteen.

Ja koko ajan lähestyy tyttäreni muuttokin, joka on sunnuntaina. Miten ihanaa onkaan saada lapsi samaan taloon asumaan! Hänen asunnossaan tehdään nyt isoa remonttia, joten on kiva muuttaa aivan puhtoseen ja uuteen asuntoon ja laittaa kotiaan oman mielen mukaiseksi.

Mutta nyt toivottelen teille kaikille oikein mukavaa tiistaipäivän jatkoa ja pääsiäisen odotusta!