Tänään on maanantai ja Naistenpäivän ilta. Aurinko on paistanut ja hellinyt meitä, kuten kuuluukin näin Naistenpäivänä. Asteita on vielä +2, vaikka on jo iltakin pimentynyt.

Tänään olimme vesijuoksussa ja juoksimme jälleen 500 metriä. Kun tulimme nälkäisinä kotiin, niin nopeasti saimme lämmitettyä kunnon lihasopan ja kyllä maistuikin hyvältä pitkästä aikaa.

Olen myös virkannut mekkoa isolle 90 senttiselle nukelle. Se on aika hidasta virkata, koska helma pitää kuitenkin olla aika leveä ja toki pituuttakin pitää olla sopivasti. Mutta aika kiva siitä joka tapauksessa tulee ja kun siihen lisää vielä hienon hatun, niin vot. Sitten on ensimmäinen iso nukke saanut uudet vaatteensa.

Sain myös tilattua ajan kampaajalleni ja sinne pääsen ensi viikon torstaina. Menen samalle kampaajalle, jossa olen käynyt jo 3½ vuotta. Olen ollut erittäin tyytyväinen hänen taitavien kättensä työhön. Myös mussukkamme pääsevät trimmaukseen maaliskuun viimeisenä maanantaina. Ja sitten loppuviikollahan tyttäreni jo muuttaakin tänne, mikä on tosi ihanaa.

Mutta nyt toivottelen teille kaikille oikein mukavaa illan jatkoa ja hyvää yötä!