Tänään on sunnuntai, suvinen sunnuntai ja jo 19. päivä kesäkuuta. Aamulla paistoi aurinko, mutta nyt vasta iltasella pilviharso on peittänyt auringon ja asteita on +18 astetta. Luvassa on mahdollisesti sadetta, kuten on tulevana monena muunakin päivänä. Mutta luonto rehottaa, kun ei ole liian kuivaa.

Koska löysin mielestäni niin ihanan pohjan Tuunarin pohjista, niin ajattelin laitella tännekin blogiini hieman nukkejani ja nallejani, joita on keräänyt, siunaantunut 60 vuodessa jo jonkin verran, jotka ovat säilyneet tähän päivään asti.

Kuulumisiani kerron taas tuossa toisessa blogissani Päivästä toiseen2, jonka olen uudistanut.

Nyt näytti siltä, että en saa kaikkia kuvia laitettua tänne vuodatuksen blogiini, kun kansiot näyttävät olevan tyhjiä, vaikak juri tänään päivitin samoista kansioista Bloggerin blogia ja kaikki onnistui. Mutta onneksi tämä yhteenvetokansioni toimii ja tässäpä tämä kuvapläjäys sitten on teille ihailtavaksi.

Heidi saapui siis tässä hyvinpakatussa laatikossa meille 22. syyskuuta 2010...

...pakkauksen sisältä löytyi jos jonkinmoista kauneutta...kuten tiara...

...ja merimiespuku, joulupuku, balettipuku...

...ihana keijukaismekko koristeineen...

...hyvin kaunis kesämekko...

...upeat, ihanat hopeiset sandaalit...

...nirunarukengät...tennarit...

...ikioma Nalle...

...ranneke, jossa timanttisin kirjaimin lukee nimi Heidi...

...aivan ihana kaulakoru...ja paljon, paljon muutakin.

Ja tässä hän on ...kaunis, ihana Heidimme!

Tässäpä tämä pläjäys tällä kertaa ja lisää seuraavalla kerralla. Mutta nyt toivottelen teille kaikille täällä kävijöille oikein leppoisaa sunnuntai-illan jatkoa ja hyvää yötä!