Tänään on perjantai ja 16. päivä huhtikuuta. Ulkona on paistanut aurinko tuhkan läpi koko päivän ja asteita on +7 astetta.

Tänään on ollut aika kiireinen päivä, kun eilen aloitimme ruokaremontin ja kaikki on hieman uutta ja kömpelöä ainakin vielä muutaman päivän, kunnes sitten toivottavasti tasaantuu. Mutta paino on nyt ylhäällä vihkossa ja samoin syömiseni. Siitä se lähtee ja periksi en anna! Olin tänään taas niska-hartiahoidossa ja kyllä se on hyvä, että saan niin auliisti neuvoja, mitä liikkeitä pitäisi tehdä. Otan toki ne kiitollisuudella vastaan ja noudatan kotonakin neuvoja. Samoin noudatan Antti Heikkilän ravinto-ohjeita VHH-ravinnosta. Jätin siis välittömästi pois leivät ja perunat ja vihannekset maistuvat oikein hyviltä. Samoin  jätin pois maidon, mutta juon vettä ruuan kanssa. No, mutta viikon kuluttua sitten saamme nähdä, minkä verran on painoa tippunut jo pois. Ainakin verensokerini on ollut hyvin tasaista, joten se jo tuntuu hyvältä.

Tällä hetkellä kudon toista sukan vartta, jonka pituudeksi tulee noin 40 cm ja teen sen puuvillalangasta. Otan toki joka paikkaan käsityöni mukaan, jotta ei tarvitse odotella peukkuja pyöritellen.

Voi että kun tuntuu ihanalta taas pitkästä aikaa, kun soittelimme ja rakkaani lauloi. Meidän pitää nauhoittaa ehdottomasti ensi viikon keskiviikkona, koska haluamme muistaa ystäviämme Brasiliassa, jossa he viettävät 40-vuotis hääpäiväänsä. Haluaisimme toki olla siellä juhlistamassa heitä, mutta hyvä näinkin, että olemme videolla toivottamassa heille onnea ja olemmehan kuitenkin hengessä mukana. Ehkäpä sitten ensi vuonna saamme olla kaikki yhdessä juhlistamassa meidän 50 vuotista ystävyyttämme.

Mutta nyt toivottelen teille kaikille oikein mukavaa perjantai illan jatkoa ja leppoisaa viikonloppua kaikille!