Domingo


Tänään on sunnuntai ja iltakin on jo ehtinyt. Päivä on ollut hyvin kaunis ja aurinkoinen. Ja vieläkin on valoisaa. Asteet ovat olleet pakkasen puolella ja tällä hetkellä on -4 astetta.

Ajatukseni lentävät hyvin usein toiseen kotimaahamme Brasiliaan, jossa meidän hyvät ystävät meitä odottavat. Kyllä Brasilia on vienyt meidän molempien sydämet. Sinne me vielä jonain päivänä lähdemme pitemmäksi aikaa ja näin saamme nauttia kiirettömästä elämästä ja uida ja soitella ja syödä hyvää ruokaa hyvässä seurassa. Nytkin Brasiliassa on +30 astetta lämmintä, joten kyllä siellä uima-altaalla meneekin koko päivä uiden ja nauttien.

Tänään olen virkannut toiselle pienemmälle nukelleni uutta mekkoa ja hyvin sekin valmistuu. Tänään saimme myäs kierrätyksestä ihanan rottinkisen sohvan. Ja kyllä olen onnellinen, sillä rakastan rottinkisia huonekaluja yli kaiken. Nyt vain päälliset siihen ja se on aivan hyvä meille.

Ja nyt on pari viikkoa niin tyttärenikin on jo täällä toiselta puolelta Suomea. Se on todellakin enemmän kuin ihanaa. Ja hänen suloinen Pumpulipoikansa voi jo paremmin ja tulee mukana. Mielenkiintoista nähdä, mtien Pumpulipoika reagoi mummin ja vaarin ja Justinan ja Unelman. Voipa olla, että hän muistaakin meidät.

Mutta nyt on aika jälleen toivotella teille oikein leppoisaa illan jatkoa ja hyvää yötä!