Amizade



Elämä on ihanaa, kun sen oikein oivaltaa!

Aurinko paistoi aamusella pilvettömältä, siniseltä taivaalta. Asteita oli ulkona +3. Välillä pilvet kasaantuivat taivaalle peittäen täysin auringon. Taivaalta satoi vettä eli Taivas itki. Mutta onneksi Taivaan itku ei kestänyt kauan aikaa, kun jälleen aurinko loisti meille kirkkaudellaan ja lämmöllään sulattaen lunta pois. Ja hyvin on ainakin täällä päin lumet sulaneetkin pois ja onhan niitä onneksi autoilla vietykin paljon pois.

Tänään sain ison nuken mekon toisen hihan jo valmiiksi, kun sain myös lisää lankaa. Heti aloittelin nukelle hattua, josta tulee aika iso, koska nukellani on paksu tukka päässään. Mutta nyt nukkeni seisoo jo uusi mekko päällään ja näyttää olevan tyytyväinen. Minä haluan kuitenkin vielä nauhat mekkoon, hihoihin ja hattuun, joten vasta sitten, kun saan nuken vaatteet täysin valmiiksi, niin laitan tänne kuvia. Malttakaas vielä jokunen päivä!

Eilen tuli kännykkäämme viesti, että Cellbesin paketti olisi noudettavissa. Mutta rakkaani luuli, että siitä tulisi vielä postin mukana ilmoitus. No, odottelimme postia iltapäivään asti eikä postin mukana tullut mitään. Sitten ei auttanut kuin soittaa kyseiseen toimipaikkaan ja polkaista hakemaan jo kauan odotettu ja kaivattu paketti. Ja mitäs sieltä sitten löytyikään:

Kauniit verhot

muodikas kassi

muodikas huivi

Ja tuumasta toimeen rakkaani kiipesi keittiötikkaille ja ripusti sinne vaikeasti saatavaan tankoon ensin nipistimet ja sitten kaksi sivuverhoa toiselle puolelle, sitten kappa ja sitten kaksi sivuverhoa toiselle puolelle. No, nyt on ikkunamme ja koko olohuoneemme täyteläinen. Sitten laitoimme antiikkimäntyisen lipaston päälle kaksi enkelipatsasta ja Brasiliasta tuomamme ristin keskelle. Lipaston päälle ripustamme myöhemmin aiheeseen sopivia tauluja. Eteisen senkin päälle laitoimme kaksi koirapatsasta, joissa on kyltti Tervetuloa. Kyseiset patsaat ovat olleet aikoinaan Satulinnan piha-alueellamme toivottamassa vieraat tervetulleiksi taloon ja niin ne tekevät nytkin.

Ja hatun tekokin onnistuu yli odotusten ja työ tekijäänsä neuvoo, sanotaan ja näin se on minun kohdallani ainakin. Mutta kuvia siitä ja kaikesta muustakin sitten myöhemmin.

Nyt on tullut aika toivottaa teille kaikille oikein mukavaa illan jatkoa ja nauttikaa elämästänne!