Tänään on lauantai ja 2. päivä huhtikuuta. Aurinkoa ei näy ja pilviverho peittää taivaan. Eilen illalla satoi taivaalta silkkaa vettä, joten lumet saavat pikaista kyytiä.

Tämän aamun avasin itselleni hyvää kirjaa lukemalla. Kirjan nimi on Twilight ja Houkutus, joka on ensimmäinen osa ja kaksi seuraavaa osaa odottaa pöydällä ja viimeinen osa tulee sitten kirjastosta. Se on hyvin mielenkiintoinen kirja ja idean sainkin nuorisolta eli päivänsäteeltäni. Kiitos, päivänsäteeni, hymypoikani!

Koska tämä päivä näyttää hyvin pilviseltä, niin ajattelinkin rentoutua lukemalla kirjaani ja välillä vaikka kutoen jotain keskeneräistä tai jopa aloitan uutta mukavaa. Juuri söimme ja rakkaani oli ostanut espanjalaisia mansikoita, jotka olivat aivan mahtavia. Kylläpä olivat maukkaita kuohukerman kera kuten on mämmikin maukasta.

Nyt osaan tämän kirjoituksenikin jo suurentaa, kun löysin sattumalta ohjeen netistä. Eihän tämä enää vaikeaa ole, mutta toki hieman hankalaa, kun pitää ensin kirjoittaa ja sitten suurentaa. Mutta kyllä se siinä menee!

Nyt toivotan teille kaikille, rakkaat lukijani, oikein leppoisaa viikonloppua!