Tänään on sunnuntai ja 18. päivä huhtikuuta. Ulkona paistaa aurinko pilvettömältä taivaalta ja asteita on +4 ja hyvin kylmä tuuli. Parisen viikkoa ja on vappu ja kesän alku. Tällä viikolla pitänee ostaa parvekkeelle matto, jotta ainakin vappuna pääsisi sinne jo istuskelemaan ja kutomaan.

Olen nyt saanut itselleni puuvillalangasta sukat kärkikavennukseen asti. Nyt vain kavennukset molempiin sukkiin ja sitten ne ovat valmiita. Mitähän sitä seuraavaksi alkaisi tekemään? No, kait sitä villatakkia itselleni puuvillalangasta. Mutta minkä väristä? No, siinäpä pulma ja miettimistä riittänee.

Nyt olen syönyt vähähiilihydraattista ruokaa eli runsaasti vihanneksia. Tänään verensokerini on ollut aika hyvä ja nyt illalla olikin jo alle 6. Toivottavasti pääsen lääkkeistä hyvinkin pian eroon. Ja toivottavasti painoni olisi jo laskenut huiman paljon. Mutta huomenna menemme taas vesijuoksuun ja se tekee hyvää. Tosin toivon, että silti verensokerini ei laskisi liian alas. Mutta sen näkee sitten huomenna. Ainakin tänään on vielä vähemmän hiilareita kuin eilen eli vain 35 grammaa ja hyvä olotila.

Mutta nyt taidankin lähteä kutomaan kärkikavennusta, joten saan sukat pian valmiiksi.

Toivotan teille kaikille oikein mukavaa sunnuntain jatkoa ja hyvää yötä kaikille!