Tänään on tiistai ja 16. päivä maaliskuuta. Lunta tupruttelee taivaan täydeltä ja näkyvyys on hyvin huono. Pakkasta on edelleenkin -7 astetta. No, onneksi huomiseksi on luvattu jo paljon lauhempaa. Eihän tuota lunta enää tarvisi sataa, mutta toisaalta uusi lumi syö vanhaa lunta pois, näinhän on vanha kansa sanonut.

Pian on talven selkä taitettu ja hyvin on mennytkin eli ilman flunssia. Vesijuoksussa emme olleet eilen, mutta uimahallin saunassa toki olimme. Minulla on verensokeri ollut hieman koholla, mutta en tiedä, mistä moinen edes johtuu. No, uusi lääkärini totesi laboratoriokokeista vain, että kohollahan tuo on ollut ennenkin. Siispä olen todellakin ollut hyvin väsynyt ja siksi emme menneet vesijuoksuun. No, kun tulimme saunasta, niin minulla alkoi aika kova takaraivosärky. Minun oli otettava päänsärkylääke, joka yksi ei auttanut, vaan kun otin toisen ja menin nukkumaan, niin sitten vasta olo oli parempi. Mutta silti ei verensokerini ole vieläkään hyvä. No, olenhan moiseen tottunut todellakin jo 7 vuoden aikana eli kun verensokeri on koholla, niin se pitää sitten aina olla koholla.

Eilen vaihdoimme myös huonekalujen paikkoja. No, johan ne olikin täällä puolitoista kuukautta olleetkin samoilla paikoilla. Mutta nyt on paljon parempi kirjoitella tällä tietokoneellanikin, kun ei aurinko häikäise suoraan silmiin, kuten se teki makuuhuoneessamme ja siis verhojen läpi. Täällä minä teen käsitöitä omassa tuolissani ja lankalaatikostot ovat toisella puolen seinää. Nyt ajatukseni katkesi, anteeksi! Pitäisiköhän mennä jälleen toiseen blogiini kirjoittelemaan, jos aivoni ajattelisi siellä sitten paremmin!

Mutta nyt kuitenkin toivottelen teille kaikille oikein leppoisaa päivän jatkoa ja nauttikaahan elämästänne!