Tänään on lauantai ja 6. päivä maaliskuuta. Aamusta asti on aurinko loistanut pilvettömällä, sinisellä taivaalla. Pakkasherra on luovuttanut päivän auringolle, jolloin asteita on vain -1. Mutta odottakaas, kun ilta saapuu ja yö, niin kyllä Pakkasherra näyttää kuka määrää tahdin yöllä.

Me soittelimme juuri ja minä soittelin näppikselläni. No, joo, aika kivastihan se menee jo silläkin, kun en ole mitään ulkopuolista oppia hanurinsoittoon saanut. Mutta tosi kiva on soitella yhdessä rakkaani kanssa. Nauhoituksia en voi ajatellakaan, sillä minun hiukseni eivät ole nauhoituskunnossa. Mutta ehkäpä tässä kevään kuluessa saan aikaseksi mennä uudelle kampaajalleni ja sitten nauhoitamme taas niinkuin silloin ennen.

Eilen aloittelin virkkamaan mekkoa yhdelle nukelleni ja teen sen Nalle Ruusu langasta, josta tulee oikeastaan aika sievä mekko. Ainakin lanka on sopivan ohutta nukelle, mutta ei kuitenkaan liian ohutta. Minun pitää saada nyt noita mekkoja valmiiksi, sillä tyttäreni muuttaa tähän samaan taloon tämän kuun lopussa, joten sitten me voimmekin tehdä yhdessä kaikkea kivaa. Suunnitelmia on todellakin paljon, joten sitten vaan kädet puikkoihin tai koukkuun ja vilkkaasti vaan suihkimaan.

Nyt toivotan teille kaikille oikein mukavaa päivän jatkoa ja nauttikaa elämästänne ja jokaisesta pienistäkin hetkistä!