Tänään on maanantai ja maaliskuun 1. päivä ja rakkaani syntymäpäivä. Onnea rakas!

Aloitimme juhlimisen jo perjantaina kakulla  ja latteella ja sunnuntaina nautimme latteen vielä jäätelön kera. Ehkäpä huomiseksi vielä keksimme jotain hyvää syömistä, kun minulla on huomenna laboratorio ja ottavat verikokeita, uiui. No, eihän se kipeätä tee ollenkaan, kun on niin ohuita neuloja, joilla he pistävät ja ottavat näytteitä. Mutta tulokset saan tietää vasta ensi viikon torstaina ja nyt kysynkin vastauksia aivan vieraalta lääkäriltä, mutta joka tulee olemaan sitten oma lääkärini. Mutta onneksi minun ei tarvi mennä sinne vastaanotolle, vaan saan puhelimitse tiedot.

Me olimme tänään vesijuoksussa ja juoksimme taas 500 metriä ja toinen 500 metriä sitten taas keskiviikkona. Kyllähän se kunto pitäisi jo nousta. Siellä olikin nyt oikein hyvä juosta omaan tahtiin ja saimme juosta vielä isommalla puolella ja aivan rauhassa ja puoli tuntia me siellä juoksentelimme. Mutta kyllä oli nälkä, kun tulimme kotiin. No, onneksi oli siskonmakkarakeitto valmiina, joten ei mennyt kauan aikaa kun vain lämmitimme sen ja joimme hyvät latteet päälle.

Olen myös virkannut mekon konttaavalle nukelle. Tosin siitä piti ensin tulla pöksyt, mutta tuli hieman liian isot, joten en viitsinyt purata, vaan tein siitä mekon olkaimilla. Nyt aloitin vielä virkkaamaan hattuakin, joka sopii sen hameen kanssa. Kyllä nukeille on helppoa suunnitella ja nopeata virkata mitä vain keksii milloinkin. Minä nimittäin teen vain ja ainoastaan jämälangoista. No, saisin näitä nöttösiä pois, niin sitten voisin ostaa lisää uutta lankaa.

Mutta nyt on tullut aika toivottaa teille kaikille oikein leppoisaa illan jatkoa ja nauttikaa elämästänne, sillä elämä on kaunista kuten rakkauskin! Elämä on ihanaa, kun sen oikein oivaltaa!