Bom Fim de Semana


Tänään on lauantai ja 13. päivä maaliskuuta. Aurinko paistoi aivan siniseltä taivaalta, mutta nyt on kerääntynyt pilviä jo taivaalle. No, onneksi on hieman parempi silmillenikin, kun aurinko ei loista aivan suoraan silmiin. Asteita on tällä hetkellä -1. Ja Pakkasherra ei oikein meinaa luovuttaa otettaan, vaan pitää tiukasti kiinni. Mutta kyllä se kevätkin vielä tulee, kun aurinko oikein voimillaan alkaa sulattamaan lunta pois ja silloin Pakkasherra jääkin toiseksi.

Tänään olen taas ollut väsyneempi. Mikä lie väsymyksen siemen minua oikein vaivaa? Enpä tiedä! Mutta me soittelimme äsken ja oli tosi, tosi kivaa soitella. Ja ensi torstaina menen sitten kampaajalleni ja sen jälkeen nauhoitamme ja laitamme you tubeen. Mutta enpä paljastakaan vielä, mitä soitamme! No, ainakin erään erityisen hyvän ystävämme toive täyttyy!

Sain myös nuken myssyn jo valmiiksi ja nyt nukke odottelee ensi viikkoa, jolloin rakkaani polkaisee 6 km kaupunkiin hakemaan minulle nauhaa mekkoon. Eli siis yhteensä hän polkaisee 12 km, mutta hän on tottunut polkaisija ja ikänsä on ajanut pyörällä sekä kesät että talvet.

Mutta nyt toivottelen teille kaikille oikein leppoisaa ja mukavaa viikonloppua! Pitäkää itsestänne huolta ja ulkoilkaa kauniissa kevätsäässä!