Tänään on lauantai ja 19. päivä maaliskuuta. Lunta satelee taivaalta ja jäävät puiden oksille, joka saa maiseman näyttämään kauniilta.

Yritin saada tätä kirjoitusta isommaksi, mutta ei näytä oikein onnistuvan, joten antaa tulla mitä tulee.

Olemme nyt kuitenkin asustelleet täällä maalla jo kuukauden ja hyvä on ollut olla. Tosin me molemmat sairastuimme flunssaan, jota nyt yleensäkin leviää koululaisten kautta. Ja olihan minulla tietämättäni vielä VTI:kin ja siksi pyörryin yhtenä yönä ja läksin juoksemaan kohti sänkyäni huonolla seurauksella eli kaaduin ja naamatauluuni tuli mustelmia ja verinaarmuja.  No, jouduin käymään myös ensiavussa ja olin tarkkailussa yhden yön. Nyt on jo parempi olo, joten kyllä se siitä vielä iloksi muuttuu. Mutta kun vanhuus ei tule yksin, vaan vahinkojen kanssa.

Meidän uusi perheenjäsenemme on maanantaina jo 5 kuukauden ikäinen ja on huomattavasti rauhoittunut, vaan aivan ihana mussukka hän on meille, oikea päivänsäde. Hän pitää vahtia meille ja kulkee perässä ja nytkin nukkuu tässä jaloissani.

Yritin muuttaa pohjatkin täällä vuodatuksessakin, vaan en oikein onnistunut, joten päätin laittaa sellaisen kun oli saatavilla. Ja kyllä saa kelvata! Mutta jos en saa tätä kirjoitusta isommaksi, niin minun on turha tänne sitten mitään raapustella, sillä pian en näe enää lukea tätä.

Nyt kuitenkin toivottelen teille kaikille oikein leppoisaa viikonloppua ja kevään odotusta!

Tässä meidän suloinen Sirumme makupalan kanssa