Tänään on maanantai ja 26. päivä huhtikuuta. Asteita on vieläkin +12 astetta, mutta tuuli on navakkaa ja kylmää.

Kylläpä tulikin iloinen mieli, kun sain lääkäriltäni kuulla, että ranteessani ei olekaan veneluun murtumaa, vaan ainoastaan ranteen pikku nivelissä on kulumaa. No, toki sekään ei ole mukavaa, mutta kun kroppa on jo yli 60 vuoden ajan täällä maapallolla tallustellut, niin johan niitä kulumia voi ollakin joka puolella. Eipä ole ihmisille keksitty mitään ruuveja, joita voisi vaihdella tai öljytä. Mutta kuitenkin tämä oli mukava tieto. Tänään emme olleet vesijuoksussakaan, kuten emme ole olleet pitkiin aikoihin enkä tiedä, milloin uskallan sinne taas lähteä. Siellä uimahallin altaassa on hieman pahat rappuset, joita pitää mennä alas ja tulla ylös, joten en tiedä, miten tämä käsi vielä ainakaan kestäisi sitä. Pitänee pitää vielä paussia ja antaa käden levätä kunnolla.

Mutta painoa oli siis mennyt jo ensimmäiset 300 grammaa pois, joten tänään olen syönytkin enemmän eli söimme illalla juustomunakasta. Ja kyllä oli hyvää, njam, njam! Tätä täytyy saada lisää!

Eilen sain myös eilen aloittamani saunapipon valmiiksi asti ja virkkasin siihen myös kukan. Nyt huomasin, että minäkin osaan! Niin, löysin tuon ohjeen jostakin blogista ja koska se oli sinne kirjoitettu eteenpäin annettavaksi, niin rohkenin kokeilla sitä. Ja hyvinhän tuo näytti onnistuvan eli hyvät olivat ohjeet! Kiitos hänelle, joka oli ne esille laittanut!

Mutta huomenna pääsen jälleen niska-hartiahierontaan ja se tuntuu ainakin hyvältä. Nyt toivottelen teille kaikille oikein leppoisaa illan jatkoa käsitöiden parissa tai ilman ja pitäkää itsestänne huolta!

Tällainen on siis saunamyssyni ja oikein kukan kera

Kukka oli tosi mukava virkata ja oli tosi hyvät ohjeet

Ja Unelma kultamme tässä poseeraa kameraan

Ja tässä siskonsa Justina mielipaikallaan