Tänään on tiistai ja 9. päivä maaliskuuta. Asteita näyttää olevan -1. Aurinko paistaa aivan pilvettömältä taivaalta ja lämmittää jo aika kovin sisälämpötilaakin.

Eilen olimme siis vesijuoksussa ja juoksin jälleen sen 500 metriä ja huomenna jälleen juoksen saman tai ainakin jos on hyvää tilaa siellä juosta.

Eilen oli jotain onkelmia täällä tai koneessani. Mutta oletan kuitenkin, että onkelma oli jossain servereitten syöväreissä, kun minulta puuttui muista blogeistani jälleen flagcounter. Eikä tämä ollut ensimmäinen kerta, vaan toinen kerta kun puuttui. Tällä kertaa en lisännyt sinne uutta counteria, koska viimeksi kun lisäsin, niin sitten seuraavana päivänä se olikin siellä. Samoin kävi tänäänkin, että flagcounter oli jälleen omalla paikallaan. Mutta jotenkin mystisesti se aina silloin tällöin on alkanut kadota. Mutta nyt on taas kaikki hyvin ainakin jonkin aikaa. Ja uskoisin, että minun koneessani ei vika ole, koska tämä on uusi kone ja jotenkin oli outoa, että tässä uudessa blogissani pysyi flagcounter. Mutta se siitä!

Minulla on pian hammaslääkäri ja saan taas hampaani kuntoon. Onhan se hyvä, että hampaistani huolehditaan. Ja toki sähköhammasharja on oiva esimerkki pitämään hampaat puhtaana ja siitä en ikinä luovu.

Olen myös virkannut mekkoa ja siinä helmaosa on kuitenkin sen verran leveä, että siihen menee aikaa ja lankaa. Minulla on nyt toinen kerä eli 100 grammaa on pian mennyt. Mutta onneksi rakkaani toi minulle nyt kaksi kerää eli toinen on vielä kokonainen. Mutta vielä ilmeisestikin pitää ostaa neljäskin kerä, koska ei tuo 100 grammaa ehkä riitä hattuun enää. No, se jää nähtäväksi!

Mutta nyt toivottelen teille kaikille oikein mukavaa ja aurinkoisen keväistä tiistaipäivän jatkoa ja pitäkää itsestänne huolta!