Tänään on sunnuntai ja 28. päivä helmikuuta. Asteita näyttää olevan +1 ja vettä ja räntää satelee, joten eiköhän lumikinokset ala jo sulamaan. Mutta sade tietää kevään tuloa ja jo kuukauden kuluttua luulisin että kevät on jo saapunut tänne Pohjolaankin. Kunhan ilmat lämpenevät, niin pääsemme parvekkeelle istuskelemaan ja kutomaan ja virkkaamaan ja muuten vain nauttimaan elämästämme. Nythän vietämme siis 10 vuotista juhlavuottamme ja huomenna on rakkaani syntymäpäivä, joten sitä juhlistimme jo perjantaina ja lauantaina kakulla ja tänään jäätelöllä ja latteella.

Sain tänään jo virkattua Riitta nukelleni mekon ja hatunkin. Vielä teen laukun ja housut. Mutta katsotaan nyt jospa voisin kuvata sitä jo nytkin. Ainahan minulla on jotain työn alla, joten minusta tuntuu, että en saa otettua kuvia, jos en vain nyt just ota.

Me myös soittelimme juuri äsken ja minä todellakin harjoittelen nyt ahkerasti näppikselläni. Mutta minun on tosi vaikea valita, että kumman hanurin ottaisin mukaani Brasiliaan. No, ehkäpä kuitenkin tällä kertaa pianohanurin ja seuraavalla kerralla sitten näppiksen.

Mutta nyt rakkaani kutsuu jo minua nauttimaan lattee jäätelön kera, siispä lähden viivana.

Toivotan teille kaikille oikein mukavaa päivän jatkoa ja pitäkää itsestänne ja toisistanne hyvää huolta!