Tänään on sunnuntai ja 7. päivä maaliskuuta. Taivas on hienoisen pilviverhon peitossa eikä aurinkoa ainakaan kokonaan näy kirkastamassa maailmaa täällä pallonpuoliskolla ja ainakaan täällä länsirannikolla. Asteita näyttää nyt olevan -5 astetta ja huomiseksi onkin luvassa jo -1 ja keskiviikkona jopa plusasteita. Hyvä, kevät tulee sittenkin!

Teimme tänään kunnon vanhanajan lihasopan, kun saimme tarjouksessa naudan soppalihaa kuutioina. No, keitimme osaa siitä rasiasta noin puolisentoista tuntia ja toisen puolen sitten ruskistin ja laitoimme pakkaseen seuraavaa keittoa varten. Ja kokeilimme myös valmiita keittovihanneksia, jossa oli myös perunalohkot mukana. Keitosta tuli todellakin hyvää ja terveellistä ilman lihaliemikuutioita.

Tämä kuukausi onkin aivan ihana ja erikoinen, koska tyttäreni muuttaa Joensuusta asti tänne Poriin kissansa ja pienen koiransa kanssa. Onneksi mummin oma pumpulipoika, 15 v, jakselee jo paremmin, joten minäkin näen hänet pitkästä aikaa. Hänellä on keskushermoston rappeuma, mutta lääke on auttanut sen verran, että on paljon iloisempi ja virkeämpi kuin muutama viikko sitten, kun lääke aloitettiin. Siispä, Taivaan Isälle kiitos, että saamme vielä pitää Pumpulipojan luonamme.

Minulla on paljon englanninkielisiä sivuja ja aivan ihania virkattuja vauvan vaatteita ja paljon muutakin mielenkiintoista. Näiltä sivuilta me tyttäreni kanssa annamme sitten virkkuukoukun vaan viuhtoa ja valmista tulee, vaikka suu kävisikin kuin papupata.

Rakkaani toi minulle Ruusu lankaa vielä kaksi kerää ja ainahan sitä saa ostettua lisääkin. Mutta nyt saan virkattua mekkoa, kun lanka riittää. Mutta riittääkö lanka sitten vielä hattuun, niin sen näkee sitten. Tämä on iso, kait 90 cm pitkä nukke, joten mekon virkkaaminenkin kestää jonkun aikaa. Ja kun haluan tehdä kaikkea muutakin. Nyt rakkaani juuri pilkkoo nauriin ja omenan, jonka nyt syömme. Mutta sitten haluankin jo soitella taas näppikselläni tai ehkäpä nyt soittelen molemmilla hanureillani. No, en tietenkään yhtä aikaa, mutta samat kappaleet molemmilla.

Kyllä elämä on ihanaa, kun sen oikein oivaltaa!

Nyt toivotan teille kaikille oikein leppoisaa pyhäpäivän jatkoa ja kilkutelkaahan puikkoja ja nauttikaa jokaisesta hetkestä!