Tänään on keskiviikko ja 7. päivä huhtikuuta. Ulkona on ollut hyvin sumuista ja harmaata ja asteita on tällä hetkellä koneeni mukaan +4 astetta.

Olimme tänään vesijuoksussa ja siellä on aina niin ihana käydä. Ensin kävimme saunassa ja sitten vesijuoksussa ja jälleen kovat löylyt saunassa. Kun tulimme kotiin, niin hyvin nopeasti keitto liedelle lämmitykseen ja sitten suurella kauhalla lapioimaan suuhuni ja vielä latteet päälle. Mutta sitten yltyikin päänsärky eli takaraivo alkoi raivota minulle, joten ei auttanut muu kuin ottaa Panadolia taltuttamaan raivo ja käydä nukkumaan. No, siellä lämpimässä peiton alla muutaman tunnin uinuiltuani oli takaraivokin jo taltutettu ja nyt on hyvä olla.

Nyt teki niin  mieli vaan antaa sormieni juosta näillä näppäimillä ja aivoni virrata sanoja ulos.

Mutta eilen me soittelimme ja rakkaani lauloi ja lauloi suoraan sydämeeni jälleen kerran. Tänään oli pieni tarkoitus tai suunnitelma, että olisimme saaneet nauhoitettua, mutta kun takaraivo alkoi raivota, niin eihän siinä enää jaksanut nauhoitella saatikka soitella 10-kiloisella hanurilla. No, onhan se päivä huomennakin. Niin, huomenna menenkin nyt ensimmäistä kertaa niska-hartiahoitoon, joten saas nähdä, mitä se saa aikaseksi. Toivottavasti ei ainakaan tällaista särkyä enää, kiitos ei!

Mutta nyt toivottelen teille kaikille oikein mukavaa illan jatkoa ja pitäkäähän itsestänne ja toisistanne hyvää huolta!